Beoordelingen van Mr. Sushi Ede

Recente recensies van Mr. Sushi Ede

5 sterren na 147 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekkere verse sushi

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker hier besteld en dat was altijd prima tot nu...Na 1 uur eindelijk onze eten bezorgd. De smaak was prima, echter heb ik daarna een voedselvergiftiging opgelopen. Gehele nacht op de toilet gezeten. Bah..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en snelle levering. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

18:10 bestelling geplaatst, 20:45 geleverd. Dat is teleurstellend. Ook was de bestelling veranderd. Wel in overleg, maar dan een dure rol in een goedkopere omzetten is niet prettig. Misschien is twee uur vooruit bestellen de oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de californiarol niet meegeleverd was, zoals ik met de extra code had aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was druk, de ingrediënten waren op. Ik heb 3 uur op mijn bestelling moeten wachten. Ook geen belletje of mailtje gehad vanwege de omstandigheden. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen de sushi 2 uur nadat we de bestelling geplaatst hadden. We hebben tussentijds gebeld om te vragen waar het bleef, met als reactie het is druk het komt er aan. Uitgelegd dat we met kinderen zaten die naar bed moesten. Na een uur en 45 min weer gebeld, waar het blijft. Reactie het komt er binnen 10 min aan. Daarna worden we na 7 min gebeld, dat ze tonijn tekort komen. M.a.w. Ze moeten nog beginnen aan/afmaken van de bestelling. Die 10 min gaan ze dus weer niet halen. Toen de bestelling werd geleverd, (je moet het wel aannemen om 20.00 kan je nergens anders meer terecht) vroegen we of de eigenaar contact met ons op wilde nemen. NIKS GEHOORD! SUPER SLECHT! dolf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is hier heerlijk. Qua bezorging hebben ze nog wat te doen! 12mei bestelling gedaan en hier 2uur op moeten wachten (2x gebeld) dit was ook niet de eerste keer dat dit gebeurde. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit en snelle bezorging!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en binnen 20 min bezorgd

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. We hadden alleen met sushi voor 3 personen maar een half bakje sojasaus en wel 3 bakjes met wasabi. Dus echt te weinig sojasaus.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en compleet en heerlijk, de shashimi was miss al ingevroren geweest dus die smaak was wat minder maar dat betekend wel veilig

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van omgeving ede/wageningen!!! Wel jammer dat ze niet altijd in wageningen bezorgen. Zou zeker vaker bestellen als ze altijd in wageningen zouden bezorgen!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was sneller dan verwacht. Bezorger was erg netjes en vriendelijk. Beste sushi die we tot nu toe gehad hebben. Volgende keer bestellen we hier zeker weer.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi van uitstekende kwaliteit. Vers en op tijd klaar

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi. Al vaker hier besteld. Voor ons de beste uit Ede.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg het idee dat de tonijn en zalm sashimi niet heel erg vers was zelfs een beetje taai hetzelfde vond ik van de garnaal leek een beetje afgeraffeld , dit ben ik niet gewend van mr sushi .

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers en heerlijk. Bezorging met 15 minuten!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer. Viel dit keer wel heel erg uit elkaar, dus was lastig te eten. Bezorging was super snel

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, bezorging duurt echter lang.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Uitstekende service, heerlijke sushi.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en sushi was erg lekker.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze keer vond ik het duidelijk minder en jullie zijn ook duurder geworden

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en warme producten werden ook warm geleverd. Bezorging was met een uurtje.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima optijd klaar en de shushi was heerlijk vers! Prima service

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijke sushi. Alleen geen wasabi bijgeleverd gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en prima op tijd (zaterdagavond)

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van goede kwaliteit en vers. Snelle bezorging.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens heerlijk en lekker optijd! top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Snelle bezorging!! Nooit verwacht op een zaterdagavond rond 18.00. En ook nog eens erg lekker. Top!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker snel bezorgd

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is twee keer afgeschreven; hoop dat het deze week is terug geboekt!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en weer erg lekkere sushi

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Een aantal vielen uit elkaar, voor de rest goed

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen geregeld bij Mr. Sushi omdat we tevreden zijn. Rond 18.00u duurt bezorging gerust 1-1,5 uur maar nu we om 19.00u besteld hebben was het met 10 minuten bezorgd! De sushi smaakt altijd goed en zijn vers.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, onwijs vers met heel veel smaak. Bezorging ook prima!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie kwaliteit vis gebruikt, rijst goed gekookt en prijs-kwaliteit verhouding prima, vooral door de 10% kortingsactie. Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Wat problemen met de vorige bestelling gehad maar super netjes opgelost!

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ok, maar niet heel bijzonder. De crispy-box viel wat tegen. De vier verschillende ‘smaken’ waren vrijwel hetzelfde en het was nogal een zware vette hap. De zalm en tonijn-sushi waren wel erg lekker. Bezorging prima, alles zag er verzorgd uit.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere sushi en verzoek om geen mayo bij de rol te doen, werd opgevolgd. Erg fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd heerlijk! Dit keer werd de bestelling zelfs binnen een half uur bezorgd (op vrijdagavond). Jammer dat de kortingscode van 10% waarmee jullie op Facebook adverteren niet werkt, de gratis roll vervalt dan, terwijl op de website staat dat je een gratis roll krijgt bij bestellingen boven de 25 Euro!!! Dit vind ik wel misleidend.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gekozen voor afhalen. Bestelling stond op tijd klaar. Heerlijke crispy zalm en crispy kip sushi (aanrader!) en een maki mix gegeten.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op verzoek de gratis rol zonder mayo gekregen. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren bestelling gedaan. Aanrader. Helaas konden we gisteren geen gratis rol erbij kiezen terwijl we wel meer dan 25 euro hadden besteld. Snelle levering, aardige bezorgers en het smaakt lekker.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd heerlijk!! Bestelling was boven de €20 en normaal krijg je dan een gratis rol. Helaas was dat deze keer niet het geval, ook al stond dit wel op de beginpagina in jullie app.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi, redelijk veel variatie en netjes en snel geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er niet alleen prachtig uit, het was ook heerlijk! En het was ruim genoeg!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur wachten was wel erg lang...beter zou zijn als dit gecommuniceerd zou worden. .Maar wel de beste sushi van Ede!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel!! Zeer tevreden!!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering , en als gewoonlijk weer heerlijk gegeten . Was weer top !!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker? Bedankt voor de goede service

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd erg lekker ook de side diches !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Echt heerlijk!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker. De medewerkers waren alleen erg chagarijnig.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en uitstekend op tijd en netjes bezorgd ondanks drukte met feestdagen. Wij komen graag terug.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen klachten hoor,was heerlijk zoals altijd,mooi verpakt en het zag er geweldig uit!!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker en op tijd!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle bezorging. Hoeveelheid en prijsverhouding is prima!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister hier sushi besteld. We hebben echt heerlijk gegeten en de levering was ook snel. Voor herhaling vatbaar.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker . Ga er zeker vaker bestellen.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had online besteld met een ophaaltijd van 17,00 uur. De order was uitgedraaid maar nog niet klaar, ze moesten er nog aan beginnen... De ingredienten lijken vers, de hoeveelheden zijn minimaal. Ik ben gek op sushimi, wat je hier krijgt is echt super minimaal. Voor mij geen tweede keer.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na verschillende plekken geprobeerd te hebben is dit mijn vaste geworden. De kwaliteit is structureel goed (dit kan ik van bijna geen andere sushiplek zeggen). We bestellen hier regelmatig en het is altijd heerlijk en vers. Bezorging is ook geweldig; door weer en wind.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Soft Shell Crab Roll Soft shell met krab , avocado, mayo , tobiko on top. hier zat ook stukjes plastic bij,fijn dat jullie het niet bij schrijven! Na een paar dagen nog steeds misselijk van de stukjes plastic in mijn mond. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Toen ik de zaak binnen kwam hing dr geen gezellige sfeer. Geen muziek iedereen was stil en ja daar kan aan gewerkt worden. Het eten was top, We hadden 2x 5stuks crispy shusi’s en een maki box echt heerlijk!!! Beste shushi van Ede!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Goede smaak en lekker vers. Doordat de sushi zo vers was duurde de bestelling wat langer (+/-30 min.). Bestelde wel pas om 21:10.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel optijd en goed bezorgd! sushi is altijd perfect

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd. Wel was het warme eten minder warm dan normaal. Ook de anderhalf uur bezorgtijd vond ik echt te veel. Ik kon via de website kiezen 19:15 of zo snel mogelijk. Dus had geen anderhalf uur verwacht. Als zondag een drukke dag is, dan zet je meer personeel in lijkt me. Of stuur een bericht dat het later wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer meer dan een uur moeten wachten op mijn bestelling. Kwaliteit is altijd wel in orde, maar aan de logistiek kan nog wel het een en ander verbeterd worden.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd volgens afspraak op het vakantiepark. We hebben in het huisje heerlijk genoten van de lekkere sushi!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bestelde gember niet ontvangen!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de rijst wat droog . Maar zoals altijd was het heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de sushi was heerlijk; alleen dec papieren tas was gescheurd en nat; maar volgens de bezorger niet gevallen. De soft shell rollen waren helemaal geplet, wat jammer was! Het zag er niet smakelijk uit daardoor.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de bezorging pas ook op rond het gewenste tijdstip! Dit was onze eerste bestelling bij mr sushi, meestal bestellen we bij de concurrent. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Het enige verbeterpuntje was dat er wel meer sojasaus bij mag zitten. We hadden een grote familybox (72 stuks) en we hadden maar 1 bakje sojasaus.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk! En leuk dat we er een gratis roll bijkregen. Alleen vreemd dat er nergens op internet een telefoonnummer van jullie staat. Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer in de bestelling opgegeven, maar kon op geen manier contact met jullie krijgen.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan 1 1/2 uur. Wel werd er keurig gebeld dat het uitliep maar dit is wel erg veel. Qua kwaliteit prima, maar op een bestelling van bijna €50,00 reiskosten van €1,00 rekenen vind ik echt niet goed.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging,mega verse sushi en dat voor een leuke prijs! Top!

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk!!!!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi we bestellen regelmatig en worden nooit teleur gesteld . 1 minpuntje ,,doe iets aan de lekkende ketjap bakjes dat is zo zonde ,?

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier vaker besteld en mede door de rainbowroll ook deze keer weer besteld. Echter was de rainbowroll dit keer zonder avocado! Zeer vreemd zeker omdat juist deze MET avocado onze voorkeur heeft. Erg jammer! Nergens is een telefoonnummer of e-mailadres aangegeven, waardoor contact opnemen met mr. Sushi ook niet mogelijk is op dat moment. Onze positieve ervaring van de voorgaande keren, is hierdoor wel wat afgezwakt.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar we hadden een specifieke tijd voor de bezorging aangegeven en het eten kwam 20 minuten eerder. Dat was niet zo handig voor de planning.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de shashimi vrij dik gesneden en daardoor minder lekker, maar smaken verschillen!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig verzorgd, lekkere sushi. Alleen 1 setje stokjes, terwijl we met 5 waren maar daar smaakte het niet minder om ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. We werden gebeld dat er een product op was en we hebben goede vervanging gekregen in overleg.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd heerlijk hier, maar de bezorging duurde helaas meer dan 1,5 uur. Toen ik hierover belde was de telefoniste redelijk kortaf en niet behulpzaam.

Reactie van Mr. Sushi:beste Kyrinja, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals gewoonlijk heerlijk vers en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en de sushi was heerlijk. Er zaten alleen harde stukjes en graatjes in de paling-sushi. Verder was het heerlijk

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd erg lekker hier! Enige minpuntje is de bezorging op de fiets. Soja lekt en zit dus in het zakje en de Soft Shell saus op de zalm is ook door het hele bakje gelopen dan. Maar dat verandert gelukkig niets aan de smaak!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vers bereide sushi! Had besteld voor 17:00 uur maar moest kwartiertje wachten. Dan weet je wel dat T echt vers gemaakt wordt. Als je haast hebt dan zou het lastig zijn. Maar T smaakte dus enorm lekker en we komen zeker terug

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi, wij zijn erg bekend met Aziatisch eten in het algemeen. maar deze sushi van vestiging Ede wordt elke keer beter. Vooral doorgaan. indicatie: zit bijna tegen niveau aan van het grote Japanse hotel in Amsterdam waar wij ook regelmatig eten.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 7 besteld en na een uur pas bezorgd en helaas zat de chuka wakame er NIET bij. Gebeld, maar je krijgt filiaal Ede niet te pakken. Krijg meteen een voicemail. Deze 2x ingesproken, maar werd ook niet eens netjes teruggebeld.

Reactie van Mr. Sushi:beste hannah, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. Wat dat betreft dus alles ok. Echter de bestelling werd niet compleet geleverd. 1 rol ontbrak. Getracht om telefonisch contact op te nemen met de vestiging in Ede maar werd direct doorgeschakeld naar een voicemailservice zonder de mogelijkheid om in te spreken. Wel jammer!

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was op tijd, zoals aangegeven in de bestelling. Of het leveren op een fiets heel handig is weet ik niet, helaas zat de sojasaus overal. Kan een keer gebeuren, hoop volgende keer weer te ontvangen zoals gewenst.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling niet ontvangen!!!!!

Reactie van Mr. Sushi:beste lisa, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen eten geleverd wel al betaald via iDeal tevens geen gehoor bij bellen!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e x goed, daarna 2x besteld zowel eten was minder als bezorging. Bestelling onvolledig, telefoon niet bereikbaar. Geen reactie op berichten via fb. Voor mij geen volgende z meer. Jammer.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv sushi zalm/tonijn hebben we sashimi zalm/tonijn gekregen. Ik heb gebeld hierover. Als er iets verkeerd gaat met een bestelling is het raar dat dan wordt benoemd dat het dan een fout is van de sushichef. Het maakt mij niet uit wie het heeft gedaan. Het is gebeurd. Wat ik ook raar vond is dat mij werd gezegd dat ik moest voorstellen wat er nu moest gebeuren. Als bedrijf moet je regels hebben wat je doet als er iets verkeerd gaat. Zodat je klanten een oplossing kan bieden. En niet de klanten de oplossing laten verzinnen. Ik ben geen moeilijk persoon, dus ik heb aangegeven dat we het wel opeten (hoewel ik de vis met rijst veel lekkerder vind) en dat het verschil van €2,- maar een volgende keer verrekend moet worden. Ik heb dus de fout opgelost. Het kost MrSushi geen extra moeite of geld. Maar ik heb minder lekker gegeten. En MrSushi heef ook nog eens gegarandeerd een volgende bestelling. Ik hoop dan ook dat als er onverhoopt weer iets mis gaat met een bestelling, dat MrSushi dan zelf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super vers. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was werkelijk waar zalig!! Was de eerste keer hier voor ons, maar echt dr lekkerste sushi sinds tijden! Het was ook super snel hier! Enige jammere was de hoeveelheid soja saus. Die was aan de krappe kant. Verder zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een bestelling geplaatst en opgehaald. Top … vers gemaakt wat goed te proeven was. Heerlijk, vaker bestellen, want de kwaliteit is bijzonder goed.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Men was de Dim sum box vergeten. Snel nagebracht, maar eten in die box was daardoor toch al wel wat kouder. Maar smaken zijn goed. We hadden veel tempura ebi roll besteld, maar hier zat de spicy poeder over. Op de site staat er geen spicy voor en op de foto zie je het ook niet zoals bv wel bij de spicy tuna roll. WIj kunnen niet goed tegen scherpte dus veel melk en cola is erbij gedronken...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en goede service! Op de site staan geen veganistische opties, alleen vegetarische opties. Maar als je even belt is het mogelijk om mayo weg te laten en ei te vervangen.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En snelle bezorging.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Goede kwaliteit. Lekker gemaakt. Ook voldoende soyasaus, heel prettig. Zeewiersalade was beetje hard/taai. Die zal ik niet meer zo snel bestellen. Kipsaté ook prima. Levering duurde ongeveer 55 minuten. Voor een door de weekse avond vond ik dit aan de lange kant, maar wellicht omdat ze nieuw zijn, nog erg druk. Leuke geste gratis sushi bij de bestelling. Erg gewaardeerd.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er ontbrak een hele roll bij de bestelling en er was niemand om te bellen

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed eten, duurde wel even

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang moeten wachten tot de bestelling er was

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekkere sushi!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Net iets anders als anders, zeker vaker bestellen!!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister avond heerlijke sushi besteld. Leuke kortingsactie! Gaan zeker nog vaker bestellen! Echt een aanrader.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk vers

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker beter dan ilovesushi maar als je vaker goede sushi eet haalt deze toch geen vijf sterren. Gewoon goed. Bezorging half uurtje prima, nette bezorger!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker sushi en precies op tijd klaar

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vulling van de sushi is erg goed. De rijst is echter smakeloos.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg vers en smakelijk. Sommige california roll’s waren niet zo stevig, verder zag het er goed uit. De bezorging was vrij vlot, een bezorgtijd van iets langer dan een half uur op een zaterdagavond vind ik netjes, Al met al prima bevallen!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Extreem onvriendelijke man die de bestelling opneemt. Bij de vraag of de soft shell box veranderd mocht worden moesten we 1 euro betalen terwijl we er een goedkopere rol in wilde. Overigens heb ik een dag daarvoor ook besteld en kwam de inhoud van de box totaaaaaal niet overeen met het plaatje en de beschrijving. Zwaar opgelicht eigenlijk want de box koste 65 euro en kregen veel goedkopere sushi rolls. Ik weet dat ze pas net open zijn maar die man weet niks van de klant tevreden houden. Al met al was de sushi wel heel lekker. (Zal voortaan naar mr sushi in Arnhem gaan. VEEEEL vriendelijker en doen er alles aan om je goed van dienst te kunnen zijn.)

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!! Nu nog even bezorgen in otterlo

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker en snel bezorgd! Helaas zat er geen gratis sushi bij wat wel de actie was vanaf 17.50 (voor 50 eu besteld....) En het zou handig zijn als je weet hoeveel stuks sushi per rol zitten bij het bestellen.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Was verse en goede sushi, toppers!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Lekkere sushi. Moet nog een paar keer proberen om goed te kunnen beoordelen maar veelbelovend. Weinig lekkere sushi te vinden in Ede (tot op heden vinden we lekker: sushibar in AH xl en bij Cha House). Over de bestelling bij mr. Sushi: Edamame was niet zo vers meer en de gratis rol vanaf 17,50 ontbrak helaas. Bezorger mag iets nettere uitstraling hebben. Even netjes gedag zeggen, zonnebril afzetten, eet smakelijk, etc. Maar was ook nog jong. Wel helemaal naar de andere kant van Ede gefietst.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was top alleen een erg grote doos.